Mijlpaal voor netwerk VS SEH

“EEN MOOI STARTPUNT VOOR VERDERE SAMENWERKING IN DE SPOEDEISENDE GENEESKUNDE”

Op 4 februari jl. is het consensusdocument Taakherschikking in de Spoedeisende Geneeskunde ondertekend. David Baden (NVSHA), Irma de Hoop (V&VNVS) en Rianne Rijsdijk (NAPA) ondertekenden onder toeziend oog van een afvaardiging van de werkgroep het document.

De gezamenlijke ondertekening is een mooi startpunt voor verdere samenwerking.  We gaan op korte termijn met elkaar een commissie oprichten binnen de NVSHA waarin SEH-artsen, PA’s en VS-en samen protocollen, richtlijnen en EPA’s gaan ontwikkelen”, zegt David Baden.

NVSHA, V&VNVS en NAPA bedanken de werkgroepleden David Baden, Bianca van den Berg, Bart Huybrechts, Ilse de Vries, Mariska Zwartsenburg, Anita Moes, Caroline Smits, Christian Heringhaus, voor de fijne samenwerking en het tot stand te brengen van het consensusdocument.

Taakherschikking VS:PA

Het document is te lezen via Taakherschikking_VS_en_PA_SEH_2019.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s