Nieuw bestuurslid

Beste collega’s,

Met veel plezier ben ik vanaf het ontstaan, lid van het netwerk VS SEH. Vooral het delen van kennis en het samen sterk staan vind ik waardevol. Toen er een vacature voor een bestuursfunctie kwam heb ik dan ook niet lang getwijfeld en me aangemeld. Na een leuk gesprek met Bart en Ilse is het officieel en mag ik Marja opvolgen. Uiteraard, Marja bedankt voor alles wat je voor het netwerk hebt gedaan de afgelopen jaren! Samen met Bart en Ilse hoop ik een mooie uitdagende en avontuurlijke tijd te hebben in het bestuur. Mijn focus ligt op het zoeken en behouden van de verbinding en het delen van kennis.

Marjorie Houtman


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s